Levillä.

DSC06277
DSC06275
DSC06254
DSC06252
DSC06198
DSC06196
DSC06279
DSC06190
DSC06179


Okei joo tiedän mul on kestäny saada tää valmiiks, kiitos kuvat -.- mut parempi tä on nytte tehä ja julkasta vähä liia myöhää ku ei sit koskaa. Mut nyt lupaan pitää paremmin näist erilaisist postauksist kii, et niil ei kestää nii kauaa tulla.. Muttaa kerron nyt vähäse tosta reissusta.

Me lähettiin siis enne ku hiihtoloma alko, ni sinä perjantaina ajaa Leville. Roosan veljellä oli armeijan valatilaisuus. Nii käytii siel, paitsi ei roosan kaa jaksettu kattoo ni mentii vaa niitte asuntoautoo hengaa.
Tultii siin perjnatina ja launatin välisen yönä Leville siihe mäkkiin.
Kaikki muut päivät oltii rintees, paitsi keskiviikkona, sillo pidettii välipäivä. käytii kattomas jotai poroja, oltii mökissä ja jotai vaa säädettiin siel (-: Siel oli suunnillee jotai  -18 astetta koko aja melkeei, rintees tuuli aika usei. Ja koska rintees tuli helposti kylmä, ni tuli monet kaakaot jutouu (; Nähtii 5(?) kertaa muute Sunrise Avenuen laulaja. Joo sattumalt ne vaa tuli joka paikkaa ku meki. Eka nähtii se syömäs ku oltii kaakaol, toka kerta se vaa seisoskeli jossai. sit kolmannen kerra ku se meni hissis, neljänne kerra ku se oli mäen pääl puhumas kännykkään, viides kerta ku oltii syömäs pizzaa ja se tulee vaa siihe etee ja kävelen melkee päi ja ne oli  meijä vieres pöydäs. :D joo
mut toi koko reissu oli paras, parhaas seuras ♥ haluun tonne takas ! (=

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti